Over mij

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Cindy Bekkema en ik ben meer dan 20 werkzaam in het onderwijs waarbij ik mij gespecialiseerd heb in het rekenonderwijs.

 

ITMrekenadvies.

Vanuit mijn visie dat rekenplezier en zelfvertrouwen een voorwaarde zijn voor een goede rekenontwikkeling, ondersteun ik leerkrachten bij het geven van goed rekenonderwijs en begeleid ik leerlingen thuis of op school. Ik geloof dat ieder mens zich altijd kan ontwikkelen, leren staat nooit stil. Ik zie het als een prachtige uitdaging om bij iedere hulpvraag datgene te vinden wat past bij de persoon of organisatie. 

 

Rekenspecialist.

Sinds 1999 werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. In 2014 heb ik de opleiding MasterSEN rekenspecialist afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ITMrekenadvies opgericht.

 

Educatief auteur ATQ 

Als educatief auteur heb ik rekenlessen ontwikkeld voor de rekenmethode Alles Telt Q van ThiemeMeulenhoff. Vanuit het concept schreef ik de instructie en de verwerkingsopdrachten voor de lessen van groep 3 t/m 6. Dit ging om content voor zowel de handleiding als de verwerking voor de leerlingen. Alles Telt Q zet in op een positieve benadering, groei en ontwikkeling voor de leerkracht én de leerlingen.  Voor meer info kijk hier op de site over ATQ.

 

Onderwijs.

Ik ben nog steeds met veel plezier werkzaam in het basisonderwijs. Naast mijn taak als leerkracht ben ik ook rekencoördinator op OBS De Pôlle. Als rekenspecialist voor Elan Onderwijsgroep ondersteun ik leerkrachten en IBers bij hun rekenonderwijs.