Over mij

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Cindy Bekkema en ik ben meer dan 20 werkzaam in het onderwijs waarbij ik mij gespecialiseerd heb in het rekenonderwijs.

 

Rekenspecialist.

Sinds 1999 werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. In 2014 heb ik de opleiding MasterSEN rekenspecialist afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ITMrekenadvies opgericht.

 

Onderwijs.

Ik ben nog steeds met veel plezier werkzaam in het basisonderwijs. Naast mijn taak als leerkracht ben ik ook rekencoördinator op OBS De Pôlle. Als rekenspecialist voor Elan Onderwijsgroep ondersteun ik leerkrachten en IBers bij hun rekenonderwijs.

 

ITMrekenadvies.

Vanuit mijn visie dat rekenplezier en zelfvertrouwen erg belangrijk zijn voor een goede rekenontwikkeling, begeleid ik leerlingen thuis of op school. Daarnaast maken rekenonderzoeken, leerkrachtondersteuning en workshops deel uit van het aanbod van ITMrekenadvies.

 

Educatief auteur.

Als educatief auteur ben ik werkzaam bij de uitgeverij Thieme Meulenhoff en werk ik mee aan de ontwikkeling van de nieuwe versie van rekenmethode ‘Alles Telt Q’. Hiervoor ontwikkel ik  lessen, instructie en verwerking, en geef input voor de handleiding.